DankaZSpychowa Napisano 13 Lutego 2013 #199563 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Nick: Danka ze spychowa IP:94.42.173.186 SteamID (je??li posiadasz):94.42.173.186 Data i godzina bana:nie wiem Czas na jaki go dosta??es: perm Pow??d bana: "czitowanie" Nick admina: tego nie wiem ;) Opis sytuacji: no wiec tak . kolega mi poda?? ip oto tego serwera wiec wbijam . I patrze a tu ban ( wycinek z konsoli nizej) no i wbija??em pierwszy raz na wasz serwer nigdy nie gra??em na takim nicku jak tam jest ;) Prosze o pozytywne rozpaczanie mojej sprawy bo chce pokarac ;) Dlaczego jestem niewinny: bo to nie ja :P [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: MuzgoJeb [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ http://www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '94.42.173.186' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatal1ty. Napisano 13 Lutego 2013 #199580 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi