Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. jest 2 ss i to czarne 2.nwm czemu niechca sie spakowac 3. nie bylo sensu sie dostosowywac do wzoru bo i tak pewnie nikt mi nie uwierzy i bd musial sie z wami pozegnac:(

Dodano: 15 luty 2013 - 12:52

trudno.fajnie sie gralo ale troche krotko rozumiem ze admine Pe. nie ogarnia lepszych od siebie thx.

Napisano

ale kur...ja nie moge pisze mi ??e system windows nie rozpoznaje plikow...

Dodano: 15 luty 2013 - 13:02

dobra skoro nie chcecie mnie juz widziec na ffa to szkoda mi sie dobrze gralo juz mowielm nie moge wrzucic wiec sory memory.

Napisano

Musisz miec gimpa albo PhotoShopa ??eby je otworzyc... A tak poza tym musisz je miec. Ju?? nie raz widzialem takie wyt??umaczenia. Je??li ich nie dasz jest to r??wnoznaczne z tym ??e mia??e?? wh ;)

Napisano

aha czyli jest tak jak myslalem wiec thx dowidzenia moze sie w przyszlosci spotkamy(5lat)

moge tlyko powiedziec ze nie mialem cheat ale pewnie mi nie wierzycie.niestety moze moj komp za 5 tys zl jest zbyt slaby by to otworzyc a przez to ja cierpie

Napisano

masz 10h na wrzucenie ich, admin je ma ty tez musisz miec och??o?? i poszukaj ich spokojnie , nie musisz ich otwierac skorow wiesz ze grales czysto spakuj je tylko i daj nam do obejrzenia , nie musisz sie bac ze CIe oszukamy :)

• Odpowiedzi 27
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Popularne dni

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...