Skocz do zawartości

Dowody na Niewinnosc

aronn246

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:BoRaTeK

IP:62.244.130.215 (ale mam zmienne)

SteamID (je??li posiadasz): Nie

Data i godzina bana:14.02.13 to pierwszy za "czitowanie" a drugi dostalem ss

Czas na jaki go dosta??es: "Czitowanie"-Perm "SS"-Az wstawie

Pow??d bana:"Czitowanie" i ScreenShot'y

Nick admina:Nie wiem bo nie ja go dostalem

Opis sytuacji:Dostalem bana za granie na wspomagaczach nawet nie wiem jakich

Dlaczego jestem niewinny:Poniewaz obchodzilem z dziewczyna walentynki i wrocilem do domu okolo 18 a ban jest okolo 15:30(W to mozna nie uwierzyc ale myslac wieczorem mam inny dowod)Jak dostalem bana za ss wstawilem i admin NiceOne dal mi Ub wiec wszedlem sobie normalnie na serwer by dalej grac i dostalem bana za to ze mam bana za ktorego dostalem UB i zmienilem IP zeby powiedziec adminowi ze dostalem UB mimo tego nie moglem wejsc na serwer

W skrocie tego bana w walentynki to nie ja dostalem poniewaz nie mogl bym wejsc na serwer skoro nie moglem wtedy nawet jak zmienilem IP byla to po prostu podszywka ( gracz ktory chcial abym dostal bana bo mu cos niepasowalo czy cos)

Mam nadzieje ze ktos przeczyta caly moj post i pomysli logicznie ze mam racje i az 2 niepodwarzalne dowody ( swiadkow tez mam :P)

Tutaj link do tych banow AMXBans: Gm 1.6 - Szukaj

• Użytkownik

Nie moge zmienic bo mam bana na cos innego niz IP zmiana jego nic nie da.Ktos na moim nicku gral na wspomagaczach wiec i tak dostane bana nawet jak uda mi sie wejsc na serwer i tutaj wlasnie sa dowody ze wczesniej bym dostal bana na cfg a dostala ta podszywa bana na cfg dlatego ja moglem wejsc ogolnie chodzi o to ze jestem nie winny a moje prawdziwe ss ktore dalem byly czyste i sprawdzil je admin NiceOne

Moja prosba to ub

i tutaj wlasnie sa dowody ze wczesniej bym dostal bana na cfg a dostala ta podszywa bana na cfg dlatego ja moglem wejsc

Czyli mam rozumiec ??e ze swoja podszywka wymieniles sie cfg i jak on dostal bana to ty tez? No ciekawe ciekawe. Dla wyjasnienia jak by twoja podszywka dostala bana na cfg to ty bys nie dostal i bys mogl grac normalnie wiec wniosek jest krotki. Podszywka byl ktos z twoich znajomych/rodzny na twoim kompie z twoim cfg lub podszywka to ty.

• Użytkownik

Liryczny -.- dostalem bana na cfg pozniej od admina banujacego -.- bo wstawilem ss i dostalem UB od NiceOne, wszedlem na serwer i dostalem od admina banujacego bana "Masz Bana! Sprawdz konsole" wiec bana dostalem pozniej dopiero czyli 15 lutego a tego z powodem czitujesz dostalem 14 lutego o 15:36 rozumiesz? a wtedy w domu mnie nie bylo o tej porze a brat jak gra w Cs ma nick Adios1662 wiec to tez sie nie ma do tego bo moglem wejsc na serwer jak siadlem na kompa okolo 18:15

• Użytkownik

Drogi Wacku :P Moge to zrobic ale jak dostane to UB to na 100% zarezerwuje a i tak za max miesiac moze bede mial steam jeszcze jak cos znajde ponizej 2k9 roku :D bo grac w Cs 7 lat a miec steam 2k13 juz to kiepsko raczej nikt nie uwierzy w skilla :D

Moze ktos napisac czy dostane to UB? Czy mam juz dac spokoj sobie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...