aronn246 Napisano 17 Lutego 2013 Użytkownik #201719 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Nick:BoRaTeK IP:62.244.130.215 (ale mam zmienne) SteamID (je??li posiadasz): Nie Data i godzina bana:14.02.13 to pierwszy za "czitowanie" a drugi dostalem ss Czas na jaki go dosta??es: "Czitowanie"-Perm "SS"-Az wstawie Pow??d bana:"Czitowanie" i ScreenShot'y Nick admina:Nie wiem bo nie ja go dostalem Opis sytuacji:Dostalem bana za granie na wspomagaczach nawet nie wiem jakich Dlaczego jestem niewinny:Poniewaz obchodzilem z dziewczyna walentynki i wrocilem do domu okolo 18 a ban jest okolo 15:30(W to mozna nie uwierzyc ale myslac wieczorem mam inny dowod)Jak dostalem bana za ss wstawilem i admin NiceOne dal mi Ub wiec wszedlem sobie normalnie na serwer by dalej grac i dostalem bana za to ze mam bana za ktorego dostalem UB i zmienilem IP zeby powiedziec adminowi ze dostalem UB mimo tego nie moglem wejsc na serwer W skrocie tego bana w walentynki to nie ja dostalem poniewaz nie mogl bym wejsc na serwer skoro nie moglem wtedy nawet jak zmienilem IP byla to po prostu podszywka ( gracz ktory chcial abym dostal bana bo mu cos niepasowalo czy cos) Mam nadzieje ze ktos przeczyta caly moj post i pomysli logicznie ze mam racje i az 2 niepodwarzalne dowody ( swiadkow tez mam :P) Tutaj link do tych banow AMXBans: Gm 1.6 - Szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunatic Napisano 17 Lutego 2013 Zbanowany #201722 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Jak masz zmienne ip, to zmie?? Sobie je. Na??o??y??o Ci si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aronn246 Napisano 17 Lutego 2013 Użytkownik Autor #202050 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Nie moge zmienic bo mam bana na cos innego niz IP zmiana jego nic nie da.Ktos na moim nicku gral na wspomagaczach wiec i tak dostane bana nawet jak uda mi sie wejsc na serwer i tutaj wlasnie sa dowody ze wczesniej bym dostal bana na cfg a dostala ta podszywa bana na cfg dlatego ja moglem wejsc ogolnie chodzi o to ze jestem nie winny a moje prawdziwe ss ktore dalem byly czyste i sprawdzil je admin NiceOne Moja prosba to ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liryczny koxu:x Napisano 17 Lutego 2013 #202121 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 i tutaj wlasnie sa dowody ze wczesniej bym dostal bana na cfg a dostala ta podszywa bana na cfg dlatego ja moglem wejsc Czyli mam rozumiec ??e ze swoja podszywka wymieniles sie cfg i jak on dostal bana to ty tez? No ciekawe ciekawe. Dla wyjasnienia jak by twoja podszywka dostala bana na cfg to ty bys nie dostal i bys mogl grac normalnie wiec wniosek jest krotki. Podszywka byl ktos z twoich znajomych/rodzny na twoim kompie z twoim cfg lub podszywka to ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aronn246 Napisano 17 Lutego 2013 Użytkownik Autor #202124 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Liryczny -.- dostalem bana na cfg pozniej od admina banujacego -.- bo wstawilem ss i dostalem UB od NiceOne, wszedlem na serwer i dostalem od admina banujacego bana "Masz Bana! Sprawdz konsole" wiec bana dostalem pozniej dopiero czyli 15 lutego a tego z powodem czitujesz dostalem 14 lutego o 15:36 rozumiesz? a wtedy w domu mnie nie bylo o tej porze a brat jak gra w Cs ma nick Adios1662 wiec to tez sie nie ma do tego bo moglem wejsc na serwer jak siadlem na kompa okolo 18:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 18 Lutego 2013 Użytkownik #202208 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 To co ci mog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aronn246 Napisano 18 Lutego 2013 Użytkownik Autor #202372 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Drogi Wacku :P Moge to zrobic ale jak dostane to UB to na 100% zarezerwuje a i tak za max miesiac moze bede mial steam jeszcze jak cos znajde ponizej 2k9 roku :D bo grac w Cs 7 lat a miec steam 2k13 juz to kiepsko raczej nikt nie uwierzy w skilla :D Moze ktos napisac czy dostane to UB? Czy mam juz dac spokoj sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyMeK. Napisano 20 Lutego 2013 Użytkownik #203677 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi