Skocz do zawartości

SS'sy ^^ Cyber Kill ^^ Pro??ba o UB

*: Cyber :*

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma ich w folderze "cstrike" przeszuka??em ca??y folder i nie ma tych screen??w, Co mam zarobic ??

Dodano: 17 luty 2013 - 16:20

Ja tych screen??w nie mam nie ma ich w ??adnym z plik??w ka??dy plik przej??a??em po 2-3 razy i nie ma ich tam tak samo wyszukiwarka ich nie wyszukuje, ale nie mam zamiaru tego tak zostawi

http://hltv3.zabijak...e_kabul.dem.zip

chodzi mi o te 2 akcje jak lecialem na kucaku nwm za bardzo jak je rozpisac bo mi sie demko zacinalo i nie moglem zobaczyc czasu zeby napisac w jakim to bylo momecie/czasu po demku widac ze to czysty fart jak dla mnie po demku nic nie widac

ssy zrobilem zeby dokladniej sprawdzic gracza jak bym wiedzial ze ten gracz ss-ow nie bedzie mial zrobil bym swoje demko..

to niech R@zoR wstawi twoje ss`y.

dalem juz ssy w innym temacie i gracz powinien je miec.

/edit

Raczej nie gra??bym na czitach zaraz po zakupieniu klasy za 30 z?? ;x

ale mogl bys grac na sofcie bys mial ssy bylo by po sprawie bo na demku widac ze byl to fart ale mogles grac na grafice software i mowisz ze tych ss-ow nie masz choc ja je mam.

nwm co teraz bedzie nawet jesli ten gracz nie ma ss-ow prosze o ub gracz bedzie obserwowany czasami jesli wyda sie podejrzany lub jak ktos na niego napisze zrobie swoje demko i nie bedzie problemow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...