Spina Napisano 18 Lutego 2013 #202282 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Nick: Spina IP: 31.128.3.13 SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana: Nie mam pojecia Czas na jaki go dosta??es: perm (nie ja go dostalem) Pow??d bana: wrzuc ss na pochylnia.pl (ale to nie bylem ja wiec nie moge tego zrobic) Nick admina: Nie mam pojecia Opis sytuacji: nie wiem Dlaczego jestem niewinny: Poniewaz to nie bylem ja, wczoraj gralem, dzis wbijam na serv i wyskakuje to : BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 11 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: ch4d3r [AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '31.128.3.13' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole. Jestem niewinny i nie powoli mnei to zaczyna denerwowac i chyba dostawce zmienie bo to samo Ip ma chyba ze 100 osob . Prosze o szybkie rozpatrzenie sprawy. Pozdrawiam Spina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 18 Lutego 2013 Użytkownik #202284 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Narzuci??o Ci si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spina Napisano 18 Lutego 2013 Autor #202285 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Nie moge wlasnie bo nie mam , Dajcie Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 18 Lutego 2013 Użytkownik #202286 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 ale czego nie masz? modemu ani routera ? Ub raczej nie dadz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Napisano 18 Lutego 2013 Użytkownik #202288 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 ten ban nie ma nawet dnia... obstawiam ze to Ty jestes ten ched4r i to Twoje fejk konto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatal1ty. Napisano 18 Lutego 2013 #202299 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi