Skocz do zawartości

HATE ME NOW x3

HATE ME NOW

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: HATE ME NOW

IP:

SteamID (je??li posiadasz): STEAM_0:1:37776699

Data i godzina bana: 23.02.2013 ok 11:00

Czas na jaki go dosta??es: perm

Pow??d bana: SSy na Pochylnia.pl

Nick admina: aima_nie_mam

Opis sytuacji: zraszowalem sobie srodkiem do tego przejscia z respa tt na srodek, gdzie zabilem kilku tt, pozniej troche pobiegalem po mapie i ostatnia akcja byla na respie ct gdzie w jednego tt strzelalo kilka osob a on byl schowany na tym "balkonie" (nie wiem jak nazwac to miejsce) gdzie sie wchodzi po skrzynkach, wiec rzucilem tam 2 he po czym pobieglem na most i przeladowalem bron... wtedy wlasnie dostalem bana.

Dlaczego jestem niewinny: admin nie zrobil mi ssow, nie wiem czy to wina amxa, admina, czy mojego csa bo po prostu ich nie mam w folderze cstrike (no chyba, ze znowu zapisuja sie gdzies indziej)... ostatnio dostalem bana od bodzia i tez mi niby zrobil ssy a ich nie mialem...

fpsy mi nie spadly do 20 jak zawsze podczas robienia ssow, w konsoli tez nie pisze nic, ze mialem robione ssy.

SS konsoli zaraz po sprawdzeniu czy nie mam ssow w folderze : http://i47.tinypic.com/1zxbgc2.jpg

Ocenianie czy ktos ma wh na podstawie demka z codmoda jest bez sensu, gdzie ludzie kampia przez kilka rund w tym samym miejscu na stalkerze.... no ale nic... poczekamy i zobaczymy co z tego wyjdzie...

PS. Moze mi ktos wyslac paczke pluginow ktora sie pobiera przy wejsciu na serwer? zrobilem wlasnie reinstala csa do wersji sprzed aktualizacji i nie moge wlaczacyc demka, bo wyskakuja bledy ze nie mam jakichs modeli.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...