SinneR Napisano 23 Lutego 2013 #205496 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam czoraj z piatku na soboty razme z Turbo gralismy sobie na mapie wiocha mialem tam dosc dobre staty , ktore pozwalaly mnie na bycie 6 w ranku. Lecz nagle server sie zawiesil i nas wywalilo. Odrazu chcialem dolaczyc to gry lecz nie bylo juz mapy cs_wiocha tylko de_dust2 po wpisaniu rankstats nie mialem statow z cs_wiocha. Prosilbym bym o szybk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 23 Lutego 2013 #205509 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 byl crash lub reset servera i staty z tamtej mapy sie nie zapisaly nie rozumiem do czego darzysz Chcesz zbey Ci ktos dodal 20 fragow do ranku>? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 23 Lutego 2013 #205517 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 No ja w??a??nie te?? nie rozumiem do czego ty d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SinneR Napisano 23 Lutego 2013 Autor #205530 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Nie rozumiesz ze ja z Turbo tylko gralismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 23 Lutego 2013 #205871 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Serio az tak CI zalezy na tych kilkunastu fragach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MieTo. Napisano 23 Lutego 2013 #205887 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 A moze mu zalezy ? Czy Ty gangster w kazdym poscie musisz robic problem?? czy piszesz tylko po to zeby je nabijac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 24 Lutego 2013 #205909 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Pfff mieto powodzenia... Twoj post wniosl tyle do tematu co moj wiec po chu* spinasz... Przeciez to jest proste jak budowa cepa, ze nikt mu tych fragow nie zworci, mieto zainwestuj w pewny niezbedny organ -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MieTo. Napisano 24 Lutego 2013 #205913 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 A jednak jak zauwa??y??em nabijasz sobie posty w ka??dym temacie ka??dego serva jeste?? dziwny kozaczku mo??e mu zwr??ci a mo??e i nie zwr??ci cz??owieku po to jest forum ze jak ma jaki?? problem to ma prawo napisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 24 Lutego 2013 #205925 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 No wlasnie po to jest forum, wyjasnilem mu czemu nie ma fragow i napsiaelm mu, ze nie bedzie ich mial... jak chcesz mi cos jeszcze powiedziec to zapraszam na pw bo spamujemy jakbys nie zauwazyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi