PoMa~Ra??cZa Napisano 6 Marca 2013 #208900 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Nick:Moj nick to PoMa~RaNcZa :> WTF!?, a zbanowany to Kuben. (ponizej wszystko wyjasnie) IP:91.227.216.2 SteamID (je??li posiadasz):998 STEAM_0:0:138133669 0 00:09 34 0 Data i godzina bana:Nie wiem (amx bans nie dziala) Czas na jaki go dosta??es:Na zawsze Pow??d bana:wrzuc screeny na Pochylnia.pl Nick admina:Nie wiem (amx bans nie dziala) Opis sytuacji: Otoz moja aktywnosc na tym serverze przez ostatnie 2 tygodnie spadla, ze wzgledu na nauke itp. itd, roblem w tym, ze gdy dzisiaj chcialem wejsc i pograc na moim ulubionym serverze, wyskoczylo mi o takie cos: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Kuben. [AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '91.227.216.2' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole. Bylem zdziwiony bo ja przeciez gdy gralem na serverze, ostatnio w niedziele nie przypominam zebym dostal takie bana. Jednak nagle przyszlo mi do glowy, ze ja mam radiowke i nie tylko ja mam takie ip, a tym bardziej, ze kuzyn ma to samo ip i jeszcze ten nick podobny do jego imienia, to juz od razu wiedzialem, ze to przez niego mam tego bana. Nie wiem jak moge udowodnic swoja nie winnosc, wiec czekam na pytania i postaram sie na nie odpowiedziec. Dlaczego jestem niewinny: Bo to nie ja dostalem tego bana i nie ja gralem na tym nicku i w tym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Weed Napisano 7 Marca 2013 #209191 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Zresetuj modem od internetu, masz pewnie neostrade i takie same IP Ci wbi??o co zbanowanemu graczowi. Restart modemu powinien pom??c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoMa~Ra??cZa Napisano 7 Marca 2013 Autor #209306 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Niestety ja nie mam zmiennego ip ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f3l4 Napisano 7 Marca 2013 #209334 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Wyja??nione UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi