Skocz do zawartości

Ban R3D BuLL

R3D BuLL

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:R3D BuLL

IP:77.255.207.104

SteamID (je??li posiadasz):-

Data i godzina bana:17:50 6 III 2013

Czas na jaki go dosta??es: perm

Pow??d bana:czitujesz

Nick admina:Nie wiem mam problem z otwarciem AMXBANS ale zapewne bodzioxd15

Opis sytuacji:Wszed??em mo??e na 15 sekund mapa de_office_rats i perm. To jest podstawa 15 sekund ??eby banowa

Czy mi sie wydaje ? Ss jest z 25 to jest to chyba co wsttawilem ssy ktore nie wykryly. To ze strzelalem do niego , widzialem go tez nie wiem jak to znaczy ze wh? Wstawilem ssy.i przypominam dostalem ub. Demka nie ogladalem ale nie strzelam w niebo bez przyczyny. I pewnie nie z dzisiaj?

Powiem tak. Gracz mi sie ukazal nie wiem na jakiej zasadzie ale nie pieprz ze gram na czitach. Powiesz a skad mam wiedziec? no nie mozesz. Ale ja swoje wiem. Czekam na S@.

Dodam ze jezeli gralbym na niby wh nie pisal bym tego tematu.

@ edit. bodzio a.pamietasz 23 ( dzien wykonania ssow) celowalem w niby ta halucynke po czym dostalem za 5-10 sekund bana z ssami ktore nic nie wykryly po mimo celowania. To jest ten sam przypadek, tyle ze mogles wpierw dac mi ss a nie bezpodstawnie banowac. ( bo ja tez nie wiem jak go widzialem)

mam tez 4 najlepsze premki wiec szkoda by bylo tyle kasy zmarnowac. A zreszta tak logicznie pomysl po co mi czity skoro bez nich idzie mi nienajgorzej.

jak widac ten gracz mial ten sam problem. nie gral na wh a jednak go widzial ----->

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...