WuJ@ Napisano 17 Marca 2013 #213233 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Odchodze dziekuje za gre i pozdrawiam. NA TP Tez Oddaje admina. Powod : H@ Nie dogaduje sie z nim. The Ultimate CSGO: jak grac nie umiesz to nie graj:) The Ultimate CSGO: do lepszy bedziesz co runde przechodzil:) ja pi***olony low:) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 17 Marca 2013 #213241 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No to HA pokaza?? klas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yeti Napisano 17 Marca 2013 #213243 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Wujek to ja ju?? nie b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Ultimate Napisano 17 Marca 2013 #213275 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 ???WuJ@?: sp***dalaj szmato jebana Ty i ta twoja pochylnia ???WuJ@?: Narazie ch**u jebany w dupe przez rodzicow The Ultimate CSGO: jak grac nie umiesz to nie graj:) The Ultimate CSGO: do lepszy bedziesz co runde przechodzil:) ja pi***olony low:) ???WuJ@?: Kurwa chcialem cie p[okarac Chuj ci w dupe The Ultimate CSGO: tak?? The Ultimate CSGO: pokara??o to Cie zycie cwelu:) ???WuJ@?: bedziesz mnie kurwa kickowal The Ultimate CSGO: bo jestes cwelem:) mam do tego prawo po to jest balans druzyn zeby takie kurwy jak ty nie przechodzily same ???WuJ@?: sp***dalaj i zastanow co mowisz odchodze ???WuJ@?: Nie bedziesz tak do mnie KUrwa mowil The Ultimate CSGO: to cwelu jebany patrz co Ty piszesz;) The Ultimate CSGO: wkoncu jedna kurwe jebana do dupy bedzie mniej:) The Ultimate CSGO: mi tam tak na tobie zalezy ja Ci admina na 1 drugim serweze a Ty bedziesz mi pisal ze huj mi do dupy:) i tak lamusie nic nie robiles:) a miales wszystko to odchodz nikt za toba plakac nie bedzie:) ???WuJ@?:Tak?? patrz kurwo teraz jaka afere Ci zrobie frajeze jebany pi***ole ta jebana pochylnie to jest cala rozmowa jak wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WuJ@ Napisano 17 Marca 2013 Autor #213280 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 hehe nic takiego nie pisalem ale ty jestes jednak smieszny... Proponowal bym ci sie udac do specjalisty. HAHAHA CO za koles dopisal pare Slow ze niby ja cos takiego mowilem by to bylo Pod publike Ze to on jest swiety . Kto normalny Przeistacza czyjas rozmowe ?? Ja naprawde ci podzienkuje za wspolprace . Sluchaj Byla juz na ciebie taka skarga a ty co do wszystkich znajomych spam Na steamie pisales Zeby wbili na forum i kazales im klamac zebys wyszedl na swientoszka... Zalosne Dodam jeszcze ze ludzie mnie tu na serwerach znaja bo jestem od samego poczatku jak rozkrecalismy te 2 serwery znaja rowniez ciebie ... Ale nie spodziewalem sie ze znizysz sie do takiego poziomu zeby Zmieniac moje niby wypowiedziane slowa Naprawde wydaje mi sie ze Do psychiatry powinienes sie udac. Tylko sie nie denerwuj za prawde. zalanczam dowod w zalaczniku jak ladnie nasz adminek klamie i pod publike wszystko tworzy w jego malej dzieciecej G??owce http://imageshack.us/photo/my-images/547/klamca4444.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Ultimate Napisano 17 Marca 2013 #213287 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 tak by??a na mnie skarga z mixa:) co ma piernik do wiatraka?? kto Ci co?? facet przeistacza?? kto powinien i?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WuJ@ Napisano 17 Marca 2013 Autor #213292 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Nie chodzi o to ze mnie kikles ale rozkrecalem ci serwery jakis czas A ty mnie od kurew i cweli wyzywasz tu zauwaz pisze skarge ty zamykasz tematy zmieniasz moje slowa wymyslasz jakies historyjki czlowieku za kogo ty sie masz ? mialem wiele swoich sieci Zaoferowalem ci swoja pomoc a ty Mnie od niewiadomo czego wyzywasz dziecko dorosnij Pierdziele z toba wspolprace. A co do jakosci sreena ? hmm nom dalem dupy :P tu ladniej jest pokazane jak sciemniasz http://imageshack.us...klamca4444.jpg/ Nic nikomu nie lizalem Chciales pomocy w rozkreceniu serwerow wiec pomoglem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stonka Napisano 17 Marca 2013 #213304 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Na rozkr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yeti Napisano 17 Marca 2013 #213306 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Wuju Ulti, ja z M3ntosem Adamo wyzywamy dzie?? w dzie?? a ten nigdy si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 17 Marca 2013 #213311 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Wkr??tce wracamy z serwerami CS:GO, tylko je naprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WuJ@ Napisano 17 Marca 2013 Autor #213313 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Spoko zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stonka Napisano 17 Marca 2013 #213325 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Narobi??e?? tyle szumu i zamieszania... wielkie odchodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WuJ@ Napisano 17 Marca 2013 Autor #213337 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Myslalem ze to serwery ultimata dlatego chcialem zerwac wspolprace mowil ze oplaca 150 zl miesiecznie SAm wiec mialem prawo tak myslec. Poprostu chcialem zerwac z nim wspolprace Nie z graczami Serwerwer??w. ps z tematu robi sie smietnik wiec mozna go chyba zamknac . ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MieTo. Napisano 18 Marca 2013 #213829 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Co za gosc..... dobrze ??e odszedl pajac ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyMeK. Napisano 18 Marca 2013 #213838 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi