bR3Jk Napisano 19 Marca 2013 #214430 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Nick:t!k3r IP:nie wiem bo mam z neostrady pozatym nie dostalem bana chcialem tylko wyjascnic sprawe SteamID (je??li posiadasz):nie posiadam Steam Id Lan Data i godzina bana:nie dostalem bana Czas na jaki go dosta??es:nie dostalem choc w amx pisze ze jest jakis ban chociaz gram dopiero pare dni na tym nicku Pow??d bana:nie dostalem bana Nick admina:nie wiem bo go nie dostalem Opis sytuacji:nie mam bo dopiero zaczalem na tym nicku grac i nie wiedzialem ze sa jakies bany a kupilem na nim premki w duzej ilosci Dlaczego jestem niewinny:poniewaz ja dopierdo zacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatal1ty. Napisano 19 Marca 2013 #214479 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bR3Jk Napisano 19 Marca 2013 Autor #214490 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 tak zrozumia??em ze mam rozpisywac sie tak jak tu na forum tylko na Cs zeby mnie nie banowali i z jakiego powodu. Czego oni i tak nie przeczytaja i dadza mi pewnie bana za Aktywnego ktroego nie mam i potem jak wezme znow napisze na forum o Ub za tego bana ktorego oni mi moga dac nie slusznie To pewnie nie dostane Ub i strace 77zl tak? nie mozesz im jakos tego przekazac zeby nie banowali tego nicku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano 19 Marca 2013 Użytkownik #214492 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Wchodzisz na serwer to od razu piszesz na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bR3Jk Napisano 19 Marca 2013 Autor #214494 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 co mam pisac na tym u@? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatal1ty. Napisano 19 Marca 2013 #214496 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi