extravagant Napisano 22 Marca 2013 #215663 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witam , Server # 33 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Arrrrr . [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na CS-Pochylnia.eu ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '178.183.244.254' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Mam ten sam problem co kolega na dole , pisze ze mam wrzucic ssy ale ssow nie mam w folderye i nigdy nie mialem robionych gdyz bana dostalem kiedy mnie nie bylo na serwerze wiec nie wiem o co tu biega dla mnie to jakis absurt ban z niczego prosze o szybkie wyjasnienie . podaje moj steam id STEAM_0:0:5488195 prosye sie tym zajac poniewaz nie mam zielonego pojecia za to ten nagly ban :P Dodano: 22 marzec 2013 - 18:05 gdy sprawdzam na banid.pl bany z serwerow publicznych to nie mam zadnych banow aktywnych na waszych serverach a gdyz probuje wbic na csie na aim hs pisze mi ze mam bana :P o co tu do cholery chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnEsHoUt Napisano 22 Marca 2013 Użytkownik #215683 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ze wzgledu ze masz steam to ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi