nivo. Napisano 23 Marca 2013 #215998 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Nick: nivo. to ja ale zbanowany nick to Craeven. IP: 87.204.122.77 SteamID (je??li posiadasz): STEAM_0:1:57944257 ale ten Craeven nie mia??. Data i godzina bana: Nie znam, poniewa?? Craeven. mia?? takie IP jak ja. Czas na jaki go dosta??es: Perm. Pow??d bana: wstaw foty na CS-Pochylnia.eu Nick admina: nieznany. Opis sytuacji: nieznany. Dlaczego jestem niewinny: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Craeven [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na CS-Pochylnia.eu' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '87.204.122.77' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 23 Marca 2013 #216006 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Dostajesz UB poniewaz masz steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi