Skocz do zawartości

odbanowanie (brak ss)

Sheldon

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: sheldon

IP: 87.207.202.249

SteamID (je??li posiadasz):

Data i godzina bana: 23.03.2013 - 11:29:45

Czas na jaki go dosta??es: perm

Pow??d bana: SSy na Pochylnia.pl

Nick admina: Aima_Nie_Mam

Opis sytuacji: nwm oco kaman gralem ninja nagle ban dobra spoko zaczo??em szuka

Znam Szeldona z reala, gramy w cs'a pare dobrych tygodni, w sumie on nie dawno..

Wiecie jak gram, staty 50/10 i ciagle narzekaja ze mam wh, tak samo robi Szeldon ale na 100% nie jest odpalony bo na tyle mu ufam ze skoczyl bym z nim z mostu.

Mialem robione ssy 11 razy, 4 razy na starych nicku, 3 razy na 'KUPIE 40K LVL', 2 razy na djficie i 2 na kolegi nicku..

Nie ma tych SS??w, by??em u niego w domu, patrzy??em nie ma.

...................................................................................................................................................................................

Macie HLTV mozecie zobaczyc sobie, ja zawsze jak gram nagrywam demka zeby nie bylo ze latam odpalony na aimie lub wh bo ciagle na mnie narzekaja.

Vraft'" data-cid="216185" data-time="1364050873">

Znam Szeldona z reala, gramy w cs'a pare dobrych tygodni, w sumie on nie dawno..

Wiecie jak gram, staty 50/10 i ciagle narzekaja ze mam wh, tak samo robi Szeldon ale na 100% nie jest odpalony bo na tyle mu ufam ze skoczyl bym z nim z mostu.

Mialem robione ssy 11 razy, 4 razy na starych nicku, 3 razy na 'KUPIE 40K LVL', 2 razy na djficie i 2 na kolegi nicku..

Nie ma tych SS??w, by??em u niego w domu, patrzy??em nie ma.

...................................................................................................................................................................................

Macie HLTV mozecie zobaczyc sobie, ja zawsze jak gram nagrywam demka zeby nie bylo ze latam odpalony na aimie lub wh bo ciagle na mnie narzekaja.

No bo ty kur** jeste?? PRO GAMER (2 Filip Neo Kubski). Je??eli znacie si

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...