mor_f^ Napisano 23 Marca 2013 #216391 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Nick: mor_f^ IP: SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana: okolo 22:30, 23.03.12 Czas na jaki go dosta??es: wpierw 5 min, pozniej 1h Pow??d bana: MIKRO! o.O Nick admina:nie wiem Opis sytuacji: rozmawiam przez mikro dostaje bana Dlaczego jestem niewinny: gdy?? nie moja wina ze niektorzy slysza mnie jak robota, dlatego tez jezli nie ma czegos takiego jak /mute , to pora najwyzsza wprowadzic i problem bedzie zakonczony. Z jakiej racji mam przestac mowic bo ktos tam, w wiekszosci stare wersje steam badz tez NS ??le mnei slysza. Kazdy ma swoje prawo do glosu, a jezeli ktos nie chce kogos sluchac to powinien miec mozliwosc go zmutowac, tak przynajmniej jest na wiekszosci serwerow i wtedy nie ma problemu, wszyscy zyja w zgodzie i harmonii. Dzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 23 Marca 2013 #216393 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Nie s??ysza??am Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liryczny koxu:x Napisano 23 Marca 2013 #216394 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Potwierdzam bo mi Kinia nie da zyc. Dostawali liczne uwagi na say y@ jak i przez mikrofon nic nie podzialalo to kolezanka o slabych nerwach dala bana. Pomysl z /mute jest bardzo dobry nie wiem dlaczego wciaz nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyMeK. Napisano 23 Marca 2013 #216408 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi