Skocz do zawartości

SSy Dzika swinia na obwodnicy ktorych nie mam w cs!co mam zrobic?

optic86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. panowie prosze o rozpatrzenie mojej prosby o ub! otoz zrobiono mi ss wczoraj(admin 666)pisze dzisiaj dlatego ze wczoraj az do tej pory nie dostalem linka aktyw na maila(moglem sie logowac ale nie napisac zadnego tematu) .teraz zalozylem 2 konto u was na forum na 2 poczte i przyszedl od razu. nie wstawiam ss wedlug wzoru pozniewaz nie mam ani jednej foty w cs.przegladalem cs strike valve wyszukiwalem w calym cs i nie ma fot.co moge w takim przypadku zrobic? wiem ze ss wrzuca sie wedlug wzoru lecz nie ma dzialu aby rozwiazywal taki problem.dodm ze gralem czysto nie czituje mimo tego ze gram na ns. z checia wrzucil bym ss od razu ale naprawde nie mam ani jednego. na innych serwach gdy robiono mi ss mialem wszystkie w pliku cs strike i nie bylo problemow. na wszystkie ss mialem ub. na rzezni rozbrajamy czy puchatku.myslalem ze u was tez mi pojdzie latwo jak zawsze czyli wrzucam ss i za 30 min ub.lecz niestety nie mam ss a ban jest. wrzuc ss na forum pochylni.moze to jakis blad cs czy cos nie wiem mysle ze jestescie w stanie zobaczyc co z tymi fotami?

prosze o pomoc i ub.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...