Skocz do zawartości

ss encore

encore1337

Rekomendowane odpowiedzi

no bo ja puszczalem muze na mikro, i sobie ide, ide i nagle mi wyskakuje net graph o.O i potem ban ss na 30 minut to sie zdziwilem, no i juz chyba wygasl, nie wiem, ale kij, wrzucilem :D

@do buraka

a ty moglbys nie kampic jak picza z awp, siedzisz na respie kurwa 2 minuty po rozpoczeciu rundy, do konca 10s a ty sie ruszyles po pake lol, dziecko slonca ...

• Weteran

Najpierw ogarnij s??ownictwo, bo nie jeste?? nie wiadomo kim. Jakbym by?? adminem, to za naje??d??anie na rodzic??w dosta??by?? bana na kilka dni. Mo??e to, by Ci co?? da??o do my??lenia.

Po drugie to jest FFA. Po trzecie zosta??em sam na 6 - pomy??l (o ile co?? tam masz pod sufitem), co Ty by?? zrobi?? w takiej sytuacji. Przecie?? nie b

jakis noname bedzie mnie uciszal pfff.. idz tam sobie zrob jakis uber elo avatar w gimpie ... to jest ffa wlasnie, tu nie powinienes kampic, jakbys gral jakies cw czy cos, to kamp sobie ile chcesz, ale tu kurwa inni czekaja, a ten siedzi na respie od rozpoczecia rundy i czeka az frajernia podejdzie ... takich sie powinno banowac calkowicie, takich cwaniakow burakow. ban za obraze na kilka dni dal by mi do myslenia, ahh, powiesilbym sie, bo mi dal admin 13 letni bana, bo poczul sie urazony, boze, ide skoczyc z mostu, bede blagal o ub, albo nie, bede calowal go po dupie kurwa ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...