derk Napisano 28 Marca 2013 #219091 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Witam Wbi??em dzisiaj dla jaj na serwer z nickiem czitera "J@ mam !" i od razu polecia?? ban Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 28 Marca 2013 Użytkownik #219169 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 hah nie wiem jak to jest skoro ty masz bana jako j@ mam! a on gra czaly czas na serwerze na sh dostal podobno bana ale nadal gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derk Napisano 29 Marca 2013 Autor #219848 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Czy kto?? m??g??by si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartoofeleK Napisano 29 Marca 2013 Użytkownik #219885 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Poprostu on ma pewnie zmienne IP i jak dosta?? tego bana to mia?? takie IP jak ty i tyle :mellow: Dodano: 29 marzec 2013 - 20:51 Poprostu on ma pewnie zmienne IP i jak dosta?? tego bana to mia?? takie IP jak ty i tyle :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ResurrectioN Napisano 29 Marca 2013 #219897 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Ahahahaahha, usmiac sie mozna. Leciales na SH z czego taki reason bana, za kt??ry przepraszam, gdyz mnie troche ponioslo. Przepraszam, ale ja nie mam sily do Cheaterow... Trzeba mie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derk Napisano 29 Marca 2013 Autor #219901 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 To w takim razie poprosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ResurrectioN Napisano 29 Marca 2013 #219928 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://hltv3.zabijaka.pl/pobierz/18848/hltv-1364492460-1364494065-zm_kabul_kamp.dem.zip - rzeczywiscie nic nie widac na tym demku. Dzien wczorajszy pomylil mi sie z dniem dzisiejszym, bo dzisiaj tez gral ten cheater j@ mam ! i tez na mapie zm_kabul_kamp dostal ode mnie bana ale tym razem on mial SH (jezeli bedzie taka potrzeba to dolacze demko). Ale teraz pytanie do Ciebie, po jaka cholere grales na nicku cheatera? ten j@ mam ! dostal juz chyba z 10 banow ode mnie, a ciagle gra wiec moglem sie pomylic. Jak juz widze, ze gra koles o tym nicku to automatycznie daje bana. Z tego co pamietam to nawet ludzie mi spamowali na u@, ze wszedl ten cheater co gral wczesniej na SH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ResurrectioN Napisano 29 Marca 2013 #219929 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://hltv3.zabijak...ul_kamp.dem.zip - rzeczywiscie nic nie widac na tym demku. Dzien wczorajszy pomylil mi sie z dniem dzisiejszym, bo dzisiaj tez gral ten cheater j@ mam ! i tez na mapie zm_kabul_kamp dostal ode mnie bana ale tym razem on mial SH (jezeli bedzie taka potrzeba to dolacze demko). Ale teraz pytanie do Ciebie, po jaka cholere grales na nicku cheatera? ten j@ mam ! dostal juz chyba z 10 banow ode mnie, a ciagle gra wiec moglem sie pomylic. Jak juz widze, ze gra koles o tym nicku to automatycznie daje bana. Z tego co pamietam to nawet ludzie mi spamowali na u@, ze wszedl ten cheater co gral wczesniej na SH. Prosze o usuniecie tego posta, gdyz dodaly sie 2 takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derk Napisano 29 Marca 2013 Autor #219946 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Wszed??em na jego nicku poniewa?? chcia??em wykorzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatal1ty. Napisano 29 Marca 2013 #219949 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi