Skocz do zawartości

Prosz

Beniu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Beniu

IP:89.231.178.222:27005

SteamID (je??li posiadasz):nie mam

Data i godzina bana:29.03.2013 - 21:59:58

Czas na jaki go dosta??es:na zawsze

Pow??d bana:wrzuc screeny na Pochylnia.pl

Nick admina:Zjarany Wujek

Opis sytuacji:Kolejny raz dosta??em bana na tym serwerze, z tym ze teraz od innego admina. Nie ma nic do opisania poniewaz nawet sie tego bana nie spodziewa??em - mia??em nadzieje, ??e tamten wczesniejszy ban to byla po prostu pomylka i sie juz nie powtorzy, a jednak.

Dlaczego jestem niewinny:Jak juz pisa??em powt??rze jeszcze raz - jestem niewinny dlatego, ??e gram uczciwie nie uzywaj

Nie wiem jak to sie dzieje, ??e nie mam tych screenshot??w w folderze z gra... mo??e dzieje sie tak dlatego ??e nie mam standardowego patcha do cs - mam patcha Skilluj. A co do wstawionych screenshotow - przedstawiaja mnie na respie, nawet na nikogo nie namierzam ani nie strzelam. A tak z ciekawo??ci... ten ban mia??by

Skoro nikt nic nie pisze to mo??e ja cos dodam. Wiem ??e z perspektywy admina na specu trudno jest stwierdzic czy ktos ma wh czy nie, zwlaszcza na CtF. Sam gram na CtF'ach z rok i czesto mnie smieszy jak ktos pisze "info z dupy", a to nie jest info z "dupy" bo po smierci widzisz przez az 10 sekund gdzie jego killer zmierza i gdzie sie chowa. Potem admini widza jak taki "poszkodowany" ma bol dupy o kazdego killa i ulegaja-widza jak ktos zabija przez sciane no i leci ban. Z perspektywy admina wszystko wskazuje ze ktos ma czita bo przeciez kazdy inny gracz na serwerze nie moze sie mylic a na dodatek widzial jak skanuje "z dupy". Wiem, ze z perspektywy ka??dego uzytkownika forum drugi ban juz nie moze byc mylny, a jednak. Bardzo chce grac na tym serwerze i mialem taka mysl zeby zlozyc podanie o admina choc nigdy nim nie bylem. Wedlug mnie najwazniejsza jest sprawiedliwosc u adminow, a te wszystkie screenshoty ktore widzialem nic nie przedstawiaja. Jezeli nikt mi nie wierzy to moge nagrac video jak gram uczciwie bez cheatow. Ponownie bardzo prosze o UB6 i Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...