Kamillo^^ Napisano 2 Kwietnia 2013 #221512 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Nick:Kamillo^^ IP:91.189.219.104' SteamID (je??li posiadasz): nie posaidam Data i godzina bana:okolo 14:20 Czas na jaki go dosta??es: perm Pow??d bana:ss Nick admina:Zjarany Wujek Opis sytuacji:Gralem sobie trochu koxilem i nagle ss wiec juz wiedzialem ze mam po graniu dlatego ze mi sie ss w floderze cs nie zapisuja i mam taki z tym problem czy to wina cs czy ju zawirusowanego kompa to ja nie wiem. Dlaczego jestem niewinny: Prosze o ub zostalem nieusznie ukarany. Mam prozbe do admina niech mi da ss`y albo demko bo ja tego nie posiadam :( [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Zjarany Wujek. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Kamillo^^ [AMXBans] Powod: 'See banlist' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '91.189.219.104' [AMXBans] ======================================= Dodano: 02 kwiecie?? 2013 - 09:05 Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunatic Napisano 2 Kwietnia 2013 #221684 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Niech admin sprawdzi czy posiada ss'y gracza. Je??eli nie to otrzymasz ub. ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Wujek Napisano 2 Kwietnia 2013 #221694 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Uciek??e?? w trakcie robienia ss. Zosta??y zrobione tylko 3 bo zd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamillo^^ Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor #221696 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 sory za ucieczke ale sie troche wystraszylem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunatic Napisano 2 Kwietnia 2013 #221834 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi