Pustelnik Napisano 5 Kwietnia 2013 #223279 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cw4n!@K Napisano 5 Kwietnia 2013 #223280 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Z tego co mi wiadomo jest taki plugin. Pomys?? jest dobry bo bez sensu jest granie na mapie x zmiana na y i znowu na x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobeyuuu Napisano 5 Kwietnia 2013 #223282 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Tak, restrykcja map ostatnio granych, liczac iz mamy na serwerze ok. tych 20 map to 1 ta sama mapa na 5/7 rund powinno byc ok. A troche odbieglem, TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calmir Napisano 5 Kwietnia 2013 #223291 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Na tak denerwuje mnie 2x ta sama mapa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kcl Napisano 5 Kwietnia 2013 #223303 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 jestem ZA bo jak mamy gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weed3012 Napisano 5 Kwietnia 2013 #223326 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Jestem na nie chyba chodzi ci o to, ze grany jest zwykly assault a nastepna mapka to assault ale przerobiony , bo jeszcze sie nie spotkalem zeby bylo np. dust2>dust2>..... po to jest vote zeby gracze wybierali na jakiej mapie chca grac, nikt nie bedzie wybieral mapki pod ciebie bo ci taka sie podoba a taka nie inna sytuacja : skonczyl sie dust(masz juz go dosc / za duzo godzin w cs?) i zaczynasz grac juz 6 mapke np eldorado a z serwera wychodzi 7 osob a za nich wchodzi 7 innych osob( w tym np ja), ktore chca zagrac na dust, przychodzi czas na glosowanie i glosujemy na dust poczym zostaje ona wybrana jako nastepna a ty po prostu masz pecha :] @down ja tam problemu nie widze @ a moze wgrac "koncert zyczen" czyli gracz z najwieksza iloscia fragow pod koniec mapy wybiera nastepna mapke, wzroslaby motywacja graczy zeby byc pierwszym i wybrac swoja ulubiona mapke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Monster Napisano 5 Kwietnia 2013 #223328 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 @up chyba nie rozumiesz, vote zazwyczaj jest z tymi samymi mapkami i czyli np. Gramy de_dust, przychodzi vote s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indios Napisano 8 Kwietnia 2013 #224637 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Oczywi??cie, ??e da rade tak zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexo. Napisano 9 Kwietnia 2013 #224801 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Tak to jest bardzo dobry pomys?? a ja proponuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indios Napisano 9 Kwietnia 2013 #224818 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Tak to jest bardzo dobry pomys?? a ja proponuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 10 Kwietnia 2013 #225291 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Na serwerze od zawsze jest mapchooser4, cvar amx_map_history jest ustawiony na 6 wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi