Skocz do zawartości

Prosz

kcl

Rekomendowane odpowiedzi

Serwer: FFA

Data: 17.04.2013

Nick podejrzanego: Natural Killer MajszonekTR:*Xd

IP podejrzanego (komenda "amx_ip"): 83.10.148.221:27005

Link do dema: http://hltv2.zabijaka.pl/pobierz/17425/hltv-1366180860-1366182013-cs_wiocha.dem.zip

Rodzaj wspomagacza: wh

Podejrzane momenty: ca??a jego gra

Ja sciagnalem demko i obejrzalem,pare slow ode mnie:

Na wstepie napisze ze ogladalem demo bez glosu bo chwilowo nie mam dzwieku,ale nawet bez glosu moge stwierdzic pare rzeczy.

- pierwsza runda tego demka liczac od poczatku respa to Natural po obkupieniu sie zatrzymuje sie na chwile jak by wlaczal wh i ta runde podsumowuje ze czitowal ,zwlaszcza widzac jak zabil ostaniego gracza(chodzi o to ze widzial go w budynku w kacie)

- kolejna runda znowu zatrzymanie na respie jak by wlaczal wh ,jednak szybko pada wiec brak oceny

- trzecia runda tez szybko pada wiec brak oceny

- czwarta runda jak dla mnie kluczowy moment gdzie po wyjsciu z respa idzie na prawo i celuje w model przez skrzynie dolem,za nia jest ct na rowni z respem przy scianie prawie w rogu mapki

- reszta rund hmm nic mojej uwagi nie przyciagnelo bardzo podejrzanego albo ewidentnego wh

Podsumowujac na poczatku jak dla mnie gral na wh ,tak ze 4 moze 5 rund pozniej chyba wylaczyl.Moze chcial nabic staty na poczatku na szybko a pozniej grac juz bez wh.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...