NesQuikkk Napisano 25 Kwietnia 2013 Użytkownik #230562 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'obraza admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:23200736' [AMXBans] Twoje IP: '93.105.83.176' [AMXBans] =============================================== To by??o tak:D Adminek sobie napisal na bialo tylko kosy i zabilem 2 typa z he kicknal mnie ja napisalem za co on za to ze mialo byc kosy ja do niego mowie ze tutaj sa bronie a nie kosy cos w tym stylu, wtedy on zrobil vote kosy tak czy nie wyszlo ze nie ja napisalem "i co adminku glupio sie zrobilo" gdzie tutaj jest obraza? on czyli walus witus nie wiem jakos tak. Prosze o ub i upomnienie dla admina zeby czytal ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liryczny koxu:x Napisano 25 Kwietnia 2013 #230565 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Admini grajacy wczesniej na serwerze uzgodnili z graczami ze graja tylko na kosy, koles nie dotrzymywal regul gry dostal kicka. Nastepnie zacza sie wymadrzac i za to dostal bana nie byly to jakies niewiadomo jakie grubianskie teksty wiec dostal tylko na 30 min. Kara jak najbardziej adekwatna do czynu. PS: Prosze o przedluzenie bana na okres 1 tygodnia iz dowiedzialem sie ze ten koles podszywa sie pod gracza http://pochylnia.pl/user/30709-nesquik/'>B?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 25 Kwietnia 2013 Użytkownik #230569 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Je??li wchodzisz na serwer i widzisz ??e wszyscy biegaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NesQuikkk Napisano 26 Kwietnia 2013 Użytkownik Autor #230803 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ale wlasnie na poczatku nie bylo tego adminka i kazdy sie strzelal i pare osob powiedzialo ze na kosy ale nie wszyscy. I co ty pier**** ze grubianskie teksty jak napisalem potem do ciebie tylko "i co adminku glupio sie zrobilo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 26 Kwietnia 2013 Użytkownik #230834 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi