siodemkaxx Napisano 30 Kwietnia 2013 #232377 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Nick:$10d3mk4 IP:zmienne SteamID (je??li posiadasz):STEAM_0:1:31415994 Data i godzina bana:nie wiem Czas na jaki go dosta??es:perm ? Pow??d bana:ni??ej Nick admina:nie wiem Opis sytuacji: wchodze na serwa a tu pisze ??e ban nie gram na takim nicku ani nigdy nie gra??em i nie wiem czemu ban jest ip mam zmienne a jakbym juz dosta?? to chyba na sid... Dlaczego jestem niewinny:bo ??nieg Server # 84 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Ulabula [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '178.42.42.87' [AMXBans] ======================================ps. strasznie wam to forum zamula przez te banery do kazdego dzia??u serwer??w... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pustelnik Napisano 30 Kwietnia 2013 #232397 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Zmie?? IP ( zresetuj modem ) je??eli to nie tw??j ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 30 Kwietnia 2013 Użytkownik #232426 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi