MINIMALNY Napisano 1 Maja 2013 #232647 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Siema mam ma??y problem m??j nick to -XMINIMALNYX- i gra te?? drugi kole?? kt??ry mma nick -xMiniMalnyx- czy co?? takiego i problem jest w tym gdy ja wbijam na serwa a on juz gra to mam nazwe (1)-XMINIMALNYX- co mam z tym zrobi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 1 Maja 2013 #232652 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Napisz do konsultanta o zmian Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian :) Napisano 1 Maja 2013 #232654 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Po prostu jest 2 Xminimalny. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINIMALNY Napisano 1 Maja 2013 Autor #232661 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 to ja mam takie same has??o jak drugi czy oco chodzi??. Ja mam klasy premium i on chyba te??. Da si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter !! Napisano 1 Maja 2013 #232757 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Kupi??em nick od PolaQ-a i mnie to po prostu Jeb*e nie podszywam si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINIMALNY Napisano 2 Maja 2013 Autor #232814 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Kole?? ja kupi??em konto od Sewixa i Ja natym serwie gra??em d??u??ej ni?? ty tylko przerwe sobie zrobi??em s Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi