chemdog Napisano 2 Maja 2013 #232983 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Pisze ponownie bo moj temat zostal zamkniety, dostalem bana wstawilem ssy tak jak wzor byl, zaznaczam ze faktycznie moj blad ze nie doczytalem za maja byc w tym formacie .rar, odpisal mi Lunatic ze mam to skonwertowac do .rar ale nie przeczytalem tego ponownie bo dostalem UNBANA wiec nie wchodzilem w ten temat drugi raz, bo po co skoro moglem juz normalnie grac a wlazlem na stronke tak jak pisal Tacowski ze sie logowalem ale po to aby zobaczyc co musze jeszcze wbic z odznak nawet nie zagladajac do mojego tematu. Wiec skoro mialem skonwertowac to do tego rar to po co ktos mi dal UB sie pytam? Jakbym byl caly czas zbanowany to bym zerknal w temat przeczytal co jest nie tak i wstawil te ssy skonwertowane tak jak pisal Lunatic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 2 Maja 2013 Użytkownik #232987 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi