Tziom Napisano 6 Maja 2013 #234493 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Nick:Tziom IP:178.235.66.186 SteamID (je??li posiadasz):brak Data i godzina bana:nwm Czas na jaki go dosta??es:permanentnie Pow??d bana:ssy na forum Nick admina:Lunatic Opis sytuacji:nie wiem Dlaczego jestem niewinny: UILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 68 Couldn't find map maps/de_kabul.bsp, server will download the map [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: `)~)`Thc`))`K2`)~)` [AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:2027127632' [AMXBans] Twoje IP: '31.174.249.113' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo :/ To nie jest m??j nick , Mam sta??e IP , a gada??em ju?? o tym z goldenawf i te?? nie wie o co chodzi ( wczesniej by?? ban perm ssy jakiego?? Dr.DuPSh0t ) a teraz jaki?? inny ziomek. Chcia??em wej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnEsHoUt Napisano 6 Maja 2013 Użytkownik #234564 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Na Twoim steamie jest ban "wstaw ss" wiec nici z Ub. Kup nowy steam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 7 Maja 2013 Użytkownik #234596 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi