Szuram Napisano 8 Maja 2013 Użytkownik #235098 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Server # 28 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: BUCHU {GCW} [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na CS-Pochylnia.eu ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '77.255.253.67' [AMXBans] ====================================== Nie uzwam wzoru bo juz nie mam sily, to juz z 5-6 ban na moje konto. Gram na nicku O.G. Kush, zadnym innym, pare osob pewnie mnie kojarzy z serwera, caly czas jest to samo, zdarza sie to przynajmniej raz w tygodniu... Dlaczego dostaje bana za jakiegos pajaca...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 8 Maja 2013 Użytkownik #235099 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 5-6 ban? Masz 2 posty napisane na forum o.O Prawdopodobnie narzuci??o Ci si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szuram Napisano 8 Maja 2013 Użytkownik Autor #235104 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ja mam niezmienne ip. Ktos wbil na moje ip, i wtedy go zbanowali.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 8 Maja 2013 Użytkownik #235108 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 W takim przypadku, je??li nie posiadasz steam, kt??ry?? z S@ napisze Ci: "Administracja nie bierze odpowiedzialno??ci za takie samo Ip graczy." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szuram Napisano 8 Maja 2013 Użytkownik Autor #235109 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Wszystko juz dziala. Do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 8 Maja 2013 Użytkownik #235144 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi