huLiganS Napisano 9 Maja 2013 #235348 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 S??uchaj mnie M3ntos pisze do cb na gg w sprawie admina, nawet nie odpiszesz( olewasz mnie) Jeszcze jedno OpTi nawet powiedzia?? ??e nie raczysz mu odpisa Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gigancik Napisano 9 Maja 2013 #235349 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Hmm Huligans ma racje, mia??o zosta Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Memento Napisano 9 Maja 2013 #235358 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Hmm, ale dziwne, ??e ciebie dopiero jako?? dwie godziny wywali?? po tym jak mnie, bodzia i fana Mo??e mia?? inny pow??d, jaka?? skarga na ciebie na gg? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huLiganS Napisano 9 Maja 2013 Autor #235363 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Do gigancika: Nawet jakby patrzy?? na aktywno?? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Memento Napisano 9 Maja 2013 #235365 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Jako?? dziwnie, ja kiedy?? do niego napisa??em w zwi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huLiganS Napisano 9 Maja 2013 Autor #235388 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Memento bo gametracker nie jest resetowany, a mia??e?? admina tu 4-5 miesi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzioxd15 Napisano 9 Maja 2013 #235435 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Ja te?? mam du?? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aima_Nie_Mam Napisano 9 Maja 2013 #235463 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 A wiec tak, ka??dy mi wrzuca, ??e zosta?? u mnie Admin? Nie wiem dlaczego dlatego pisz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P0gr0mca :) Napisano 9 Maja 2013 #235465 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 huliganS powinien dosta Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huLiganS Napisano 9 Maja 2013 Autor #235469 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 hmm Aima jak wchodze w dzia?? skargi to s Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 9 Maja 2013 #235476 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 1.Pisz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huLiganS Napisano 9 Maja 2013 Autor #235481 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 M3ntos ja wcale z tob Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`SuciaK Napisano 9 Maja 2013 #235484 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Te 6pozytyw??w. By??o ju?? tego sporo. Ludzie tylko pomagaj Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Memento Napisano 9 Maja 2013 #235485 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Jak pa??o to na pewno do mnie :P M3ntos zobacz jak blisko jest siebie u i y i jak ??atwo si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 9 Maja 2013 #235491 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Przeczytajcie regulamin do ko??ca: ,a szczeg??lnie punkt 7-10. PS: Liczba pozytyw??w nie decyduje czy kto?? otrzyma admina, je??eli opiekun serwera widzi ??e kto?? si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huLiganS Napisano 9 Maja 2013 Autor #235502 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Ja tylko prosze m3ntosa o 2 szanse bo gracze mnie lubia.Joo wiadomo niedecyduja ale napisal na podstawie opini graczy wybierze 6 admin??w ja bylem wysoko doceniony dlatego prosz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGodAvooo. Napisano 11 Maja 2013 #236208 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 huligan, niedostaniesz 2 szansy poniewaz, po tym jak straciles admina nie jestes na serwerze tak czesto jak go miales proste ? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huLiganS Napisano 11 Maja 2013 Autor #236224 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Haha ja nie jestem na serwerze haha to ty ??adko grasz i mnie niewidujesz sorki ale z??o??y??e?? podanie na admina a nie wiesz kto gra na serwie wida Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi