Skocz do zawartości

pro??ba o ub DzIaDv

dziadekk6

Rekomendowane odpowiedzi

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.

[AMXBans] Zbanowany Nick: DzIaDv

[AMXBans] Powod: 'aktywny'

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'

[AMXBans] Twoje IP: '91.222.116.24'

[AMXBans] ======================================

nick admina: MieTo

opis sytuacji:

Witam.

Wczoraj ciupa??em sobie normalnie na serwerze, na mapie cs_italy, by??em pierwszyna mapie, a tu nagle dosta??em bana ni z tego ni z owego :angry: .

dlaczego jestem niewinny: Czit??w niegdy nie u??ywa??em, a to ??e mam do??c wysoki poziom i dobrze gra??em to chyba nie pow??d do banowania. No c??z czekam na odbanowanie, albo chocia?? jakie?? w miare sensowne wyt??umaczenie. Dodam, ??e korzystam z radiowego internetu i kto?? matakie samo ip jak ja, m??g?? dosta

W takim razie tak jak m??wie dosta??a go peewnie osoba kt??ra ma takie samo ip jak ja bo korzystam z internetu radiowego. A ja nigdy wcze??niej nie gra??em na serwerze... Dalej podtrzymuje pro??be o odbanowanie

Dodano: 13 maj 2013 - 13:03

tak ja tego nicku uzywam ale nie znaczy to ze nikt inny pod nim nie gra??. Na pewno nie gra??em w 2012 roku w cs :P

nie by??o mnie wtedy w kraju ;p a na polskich serwerach bym nie pogral bo bym mia?? za du??y ping. Tak??e co?? jest tu nie bardzo.

Dodano: 13 maj 2013 - 13:47

Czy w taki wypadku mog

filippo nie dostal bana za ab wiec prosze Cie jak nie wiesz czym sie rozni AB od ab to sie nie wypowiadaj :)

dziadu dosta??es bana za aktywnego jak Ci juz koledzy wyt??umaczyli a Pochylnia nie odpowiada za nalozenie sie IP takze je??li nie masz steama bedzie bra UB. Pozdrawiam

filippo nie dostal bana za ab wiec prosze Cie jak nie wiesz czym sie rozni AB od ab to sie nie wypowiadaj :)

dziadu dosta??es bana za aktywnego jak Ci juz koledzy wyt??umaczyli a Pochylnia nie odpowiada za nalozenie sie IP takze je??li nie masz steama bedzie bra UB. Pozdrawiam

sorka nie rozumiem "bedzie bra UB" czyli odbanowanie? :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...