dziadekk6 Napisano 13 Maja 2013 #237271 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: DzIaDv [AMXBans] Powod: 'aktywny' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '91.222.116.24' [AMXBans] ====================================== nick admina: MieTo opis sytuacji: Witam. Wczoraj ciupa??em sobie normalnie na serwerze, na mapie cs_italy, by??em pierwszyna mapie, a tu nagle dosta??em bana ni z tego ni z owego :angry: . dlaczego jestem niewinny: Czit??w niegdy nie u??ywa??em, a to ??e mam do??c wysoki poziom i dobrze gra??em to chyba nie pow??d do banowania. No c??z czekam na odbanowanie, albo chocia?? jakie?? w miare sensowne wyt??umaczenie. Dodam, ??e korzystam z radiowego internetu i kto?? matakie samo ip jak ja, m??g?? dosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcinowy Napisano 13 Maja 2013 #237273 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Pow??d aktywny znaczy to, ??e juz dosta??e?? bana na serwerze i wszed??es ponownie mimo bana otrzymanego http://bany.pochylnia.pl/search.php To jest w og??le Tw??j nick ? Patrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadekk6 Napisano 13 Maja 2013 Autor #237274 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 W takim razie tak jak m??wie dosta??a go peewnie osoba kt??ra ma takie samo ip jak ja bo korzystam z internetu radiowego. A ja nigdy wcze??niej nie gra??em na serwerze... Dalej podtrzymuje pro??be o odbanowanie Dodano: 13 maj 2013 - 13:03 tak ja tego nicku uzywam ale nie znaczy to ze nikt inny pod nim nie gra??. Na pewno nie gra??em w 2012 roku w cs :P nie by??o mnie wtedy w kraju ;p a na polskich serwerach bym nie pogral bo bym mia?? za du??y ping. Tak??e co?? jest tu nie bardzo. Dodano: 13 maj 2013 - 13:47 Czy w taki wypadku mog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kcl Napisano 13 Maja 2013 Użytkownik #237279 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Administracja nie odpowiada za zbanowane ip Zresetuj router i powinno si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadekk6 Napisano 13 Maja 2013 Autor #237280 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Administracja nie odpowiada za zbanowane ip Zresetuj router i powinno si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 13 Maja 2013 Użytkownik #237303 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Ja polecam kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filippo240 Napisano 13 Maja 2013 Użytkownik #237329 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Facet dosta?? ab na podstawie nicku identycznego jak u kiedy?? banowanej wielokrotnie osoby a nie ip. Nie uwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MieTo. Napisano 13 Maja 2013 #237412 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 filippo nie dostal bana za ab wiec prosze Cie jak nie wiesz czym sie rozni AB od ab to sie nie wypowiadaj dziadu dosta??es bana za aktywnego jak Ci juz koledzy wyt??umaczyli a Pochylnia nie odpowiada za nalozenie sie IP takze je??li nie masz steama bedzie bra UB. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadekk6 Napisano 13 Maja 2013 Autor #237437 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 filippo nie dostal bana za ab wiec prosze Cie jak nie wiesz czym sie rozni AB od ab to sie nie wypowiadaj dziadu dosta??es bana za aktywnego jak Ci juz koledzy wyt??umaczyli a Pochylnia nie odpowiada za nalozenie sie IP takze je??li nie masz steama bedzie bra UB. Pozdrawiam sorka nie rozumiem "bedzie bra UB" czyli odbanowanie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopytkuj gazelo Napisano 14 Maja 2013 #237631 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi