Marta <3 Napisano 16 Maja 2013 #238334 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Nick: Marta <3 IP: 78.9.113.123 SteamID (je??li posiadasz): brak Data i godzina bana: nie mam pojecia ;3 Czas na jaki go dosta??es: PERM Pow??d bana: 'wstaw foty na CS-Pochylnia.eu ' Nick admina: Dr.Head. Opis sytuacji: Chce wejsc na serwer i mi wyskakuje ze jestem zbanowana ;_; Koniec :D Dlaczego jestem niewinny: Bo nie bylam na serwie przez kilka dni ? I nie mam takiego nicku ;_; Pewno jakis blad czy cos xd. Server # 8 Couldn't find map maps/jail_p4rkour.bsp, server will download the map [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Dr.Head. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: TheJoker [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na CS-Pochylnia.eu ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '78.9.113.123' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 16 Maja 2013 Użytkownik #238338 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Administracja nie odpowiada za takie samo ip graczy zresetuj modem router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewuo Napisano 16 Maja 2013 #238349 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Je??li masz zmienne ip zresetuj modem/router je??li nie s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 16 Maja 2013 Użytkownik #238376 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Marta, spoko babka, ma majka i jest towarzyska, dlatego te?? prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 16 Maja 2013 Użytkownik #238384 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi