JamaFia Napisano 27 Maja 2013 #242205 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam Dostalem przed chwila bana niby za czity... Admin zamiast zrobic mi SS-y to dal bana na zawsze. Nie gram na czitach bo nie jestem jakims lamusem mam juz 20 lat i lubie sobie czasami pograc, a to ze kogos byc moze pare razy pod rzad zabilem to nie moja wina. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: JamaFia [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1906879399' [AMXBans] Twoje IP: '92.76.165.15 Pozdrawiam i licze na odbanowanie poniewaz bardzo dobrze mi sie gra na tym servie i nastepnym razem prosze o zrobienie mi SS-ow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 27 Maja 2013 Użytkownik #242209 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Czekamy na dowody ze strony admina, ma on na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cw4n!@K Napisano 27 Maja 2013 #242218 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Demko mo??e nie jest d??ugie ale wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JamaFia Napisano 27 Maja 2013 Autor #242234 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Czlowieku i to jest dowod na to ze mam czity ??? No przestancie se jaja robic czemu mi nie zrobiles SS ?? nie wiem jak odtworzyc ten filmik blad wyskakuje. Naprawde Czlowieku na czitach graja same lamusy ja takiego gowna nie uzywam. Odbanuj mnie to zobaczysz jak gram zrob mi nawet SS czlowieku ogranij sie jestes Adminem ?? to banuj cziterow a nie dobrych graczy i prosze o odbanowanie mnie nie nadaremno nabilem sobie 14 poziom Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopytkuj gazelo Napisano 27 Maja 2013 #242284 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Wed??ug mnie niewinny. Poczekajmy jeszcze na wypowied?? S@ z grupy Anticheat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 27 Maja 2013 Użytkownik #242297 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi