BaconLFC Napisano 28 Maja 2013 #242821 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam Kumpel po namowil mnie na ponowne zainstalowanie cs'a po kilku ladnych latach przerwy. Jest waszym sta??ym graczem na serwerze tp.Pochylnia.pl:27035. Zainstalowalem co mi poleci??, ustawilem co trzeba i zaczalem gre... po kilku rundach na mapie de.train na koniec kolejki "zabi??em" jako CT gracza o nicku Franciszek I | Papiez Roztropny z teamu Terro, jak sie okazalo admina. Po kilku sekundach od tego faktu zostalem rozlaczony z serwera. Kumpel powiedzial mi telefonicznie ze dostalem bana na zawsze... Chcialbym wiedziec dlaczego cos takiego mialo miejsce. Powod bana : wrzuc screeny na Pochylnia.pl Wklejam ten formularz o unbana, ktory znalazlem na stronie Nick: ViKInG IP: Niedost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 28 Maja 2013 Użytkownik #242822 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 SS'y zapisuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaconLFC Napisano 28 Maja 2013 Autor #242826 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dzieki za info W takim razie paczka z tymi screnami powinna byc tutaj: http://speedy.sh/PhsJv/screeny.rar To jakos wyjasnia sprawe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 28 Maja 2013 Użytkownik #242832 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi