Gunia Napisano 30 Maja 2013 #243454 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 IP: SteamID (je??li posiadasz):Nie Data i godzina bana:Nie wiem. Czas na jaki go dosta??es:Nie wiem. Pow??d bana:Nie wiem Nick admina:Zjarany Wujek Opis sytuacji:Wczoraj wieczorem gra??em i by??o ok dzisiaj wchodze i mam bana... Dlaczego jestem niewinny:Gram na nicku Gunia| Nie Aragorn.. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Zjarany Wujek. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Aragorn [AMXBans] Reason: 'AKTYWNY' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.29.58.5' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 30 Maja 2013 Użytkownik #243457 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi