Skocz do zawartości

odwolanie...

MeeT_YoU

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Raszke

IP:

SteamID (je??li posiadasz):

steam_0:1:48737669

Data i godzina bana:20:05

Czas na jaki go dosta??es:1dzie??

Pow??d bana:obrazasz

Nick admina:epicskill.exe

Opis sytuacji:Napisalem do niego na u@ siema epic gownie jakos nigdy sie nie obrazal chyba z enie wiedzial ze ja to Mesajah...

Dlaczego jestem niewinny:winny czy niewinny ban na 1dzien? za slowo "gownie" ? bez przesady ... to nie milo celu go obrazic... przynajmniej do 4h skroccie

• Użytkownik

Masz racje nie wiedzialem, ze to Ty. Mimo to i tak bys dostal tyle samo. To, ze Cie znam nie znaczy, ze mozesz sobie pozwalac. Obraza BAN proste. O ile dobrz pamietam to do 24h moge dac BANA za obraze ADMINA. Tym bardziej, ze ciagle obrazasz i to w dodatku slowo "gownie" jak ja lepszy od Ciebie o.0

• Użytkownik

To nie mia??o cieibe obrazc ciagle obrazam prosze cie? N serwerze aim/hs gram 2 razy dziennie i nigdy ciebie na nim nie ma? za slowo gownie 1 dzien? W leb se przywal....

Podaj mi sytuacji, w ktorej jak bylem na serwerze nie napisales czegos obrazliwego ?

Dodano: 30 maj 2013 - 19:19

S??owo obrazliwe kierowane do admina... Mialem prawo Ci tyle dac.

• Użytkownik

Masz racje nie ma sensu, bo twoja inteligencja jest mniejsza od moich podbic w shox'ach... Nastepnym razem uwazaj, bo jakby wszyscy byli tacy jak Ty to na serwerze nikt by nie gral, bo jestes chyba slabo wychowany i nie masz kultury i szacunku do ludzi, nie wspominajac o znajomych...

Dodano: 30 maj 2013 - 19:23

Mnie w ogole nie tkely twoje slowa. Chodzi o sam fakt, ze slowo jest obrazliwe...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...