Jo Achmed ;d Napisano 1 Czerwca 2013 #244684 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Nick: Jo Achmed ;d Ip: 83.26.78.212 Data i godzina bana: 01.06.13r. 11:45 Czas na jaki go dosta??e??: Na zawsze Pow??d bana: Czitujesz Nick admina: Kopytkuj piekna gazeloooo Opis sytuacj: np. widze gosicia jak sie kruje za beczkami to strzelam w nie lub jak widze ze sa gosici i kampia nmnie asz nie wystawie to wyskakuje i wale caly magazynek proste Dlaczego jestem niewinny: Pewnie admin za??uwa??y?? nowego to se mysili o ten bedzie mial wh lub aima to jak zobaczy?? ze zaczynam skanowac to juz mysili ze mam wh lub aim jak strzele 2 hedy A ss'y nie zrobil niewiem dlaczego tak to bym wklei?? i zobaczylisimy czy mam wh lub aim Ato jest z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Kopytkuj piekna gazeloooo. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Jo Achmed ;d [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.26.78.212' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnEsHoUt Napisano 1 Czerwca 2013 Użytkownik #244700 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 W takim razie prosimy o demko. Kiedy obejrzymy stwierdzimy czy gracz mial wh, aima. Czekamy na demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 1 Czerwca 2013 Użytkownik #244733 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopytkuj gazelo Napisano 1 Czerwca 2013 #244746 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 http://www38.zippyshare.com/v/12748236/file.html Sam pocz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 1 Czerwca 2013 Użytkownik #244922 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Jak dla mnie czysto. Nie widz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopytkuj gazelo Napisano 1 Czerwca 2013 #245060 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi