patron Napisano 1 Czerwca 2013 #244887 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 nick: Patronek data : dzisiaj siema znowu mam bana , jeszcze dzisiaj o 11 gralem sobie normalnie , przed chwila chce wejsc a tu o [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: bemix [AMXBans] Powod: 'czitujesz, wrzuc demko na forym' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.21.232.145' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 1 Czerwca 2013 Użytkownik #244889 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Pow??d bana to wrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patron Napisano 1 Czerwca 2013 Autor #244898 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 ale ja nawet na takim nicku nie gralem i mam innego steama niz ten typ wiec wtf ?> ja gram na innej sieci calkiem , raz na kiedy wpadam na pochylnie i zawsze jakis problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 1 Czerwca 2013 Użytkownik #244905 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi