Gość Lulek Napisano 1 Czerwca 2013 #244892 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Nick: lucker IP:109.107.15.144. SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana: okola 2 miechy temu (lol) Czas na jaki go dosta??es: perm Pow??d bana: screeny wstaw na forum Nick admina: Eleven Opis sytuacji: gralem bez haxow a ten admin wali ss jak popadnie Dlaczego jestem niewinny: nigdy nie gralem na czitach jestem taki z natury ze nie oszukuje. SS niestey nie mam poniewaz w tym samym dniu co ss dostalem zepsol mi sie komputer i reinstal windowsa trzeba bylo zrobic. Prosze o ub Pochylnia.pl to najlepszy serv na jakim gralem w PB, a jeszcze jedno zeby wiarygodne bylo moje odwolanie to chce dodac ze jestem adminem na serwerze rozpruwacz knur??w http://rozpruwaczknu...aa.pl/index.htmnick na forum Lucker5155 a w grze [OWH]lucker wiec blagam o UB, a jakbym na czitach ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 1 Czerwca 2013 Użytkownik #244903 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi