SkullCandy Napisano 1 Czerwca 2013 #245064 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Nick: SkullCandy IP: 81.219.240.3 SteamID (je??li posiadasz): STEAM_0:0:14834877 Data i godzina bana: nie wiem Czas na jaki go dosta??es: perm Pow??d bana: aktywny bany Nick admina: nie wiem Opis sytuacji: Server # 26 Server tried to send invalid command:"echo "[AMXBans] Zbanowany Nick: Killer" "[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Powod: 'Aktywne bany, wyjasnij na forum' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '81.219.240.3' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Dlaczego jestem niewinny: Chcia??am pogra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 1 Czerwca 2013 Użytkownik #245065 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi