chlopczyk Napisano 2 Czerwca 2013 #245635 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Witam, mam taki maly problem, chcialem wbic sobie na serwer only hs i wyskakuje: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 14 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: 123 [AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '79.186.111.229' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo skad ten ban ? ani to moje ip/nick, a bana osobiscie od nikogo nie dostalem, prosze o sprawdzenie tej sytuacji. Dziekuje. // bananowy choOpczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 2 Czerwca 2013 Użytkownik #245637 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Podaj Sw??j SID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chlopczyk Napisano 2 Czerwca 2013 Autor #245644 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 OK juz wszystko jasne, neostrada przydzielila mi wlasnie te ip, a one zostalo przez was zbanowane. Dzieki za szybka odpowiedz, do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 2 Czerwca 2013 Użytkownik #245648 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi