Infooo Napisano 4 Czerwca 2013 #246570 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam was.Moja propozycja jest taka aby na fd rezerwowac miejsce np jest mapa jail_facebook i mowie rezerwuje sobie Kz i kto tam wejdzie ginie oczywiscie nie bedzie mozna rezerwowac cel czy gunrooma.Pisze ten temat poniewaz kazdy kampi przed gunroomem na fd zamaist isc na mape. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CenaTionek Napisano 4 Czerwca 2013 #246571 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Info to jest ich FD robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 4 Czerwca 2013 #246588 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nie rozumiem? Jak kto?? 'zarezerwuje' sobie kz i kto?? mu tam wejdzie to kto go zabije? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creator... Napisano 4 Czerwca 2013 #246590 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 To jest FD tam nikt nikogo nie s??ucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrunK Napisano 4 Czerwca 2013 #246596 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Przepraszam Info, aleeee hahahahhahahahs teraz to do***ales ;) ahhhahhaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EwE Napisano 5 Czerwca 2013 #246621 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Lepiej jak by CT rezerwowa??o sobie miejsce jak na innych serwerach. ??e CT m??wi np "rezerwuje KZ" i kto z TT tam wbije ginie, a TT zamiast sta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewuo Napisano 5 Czerwca 2013 #246630 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dla mnie pomys?? bez sensu NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler <33 Napisano 5 Czerwca 2013 #246631 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Masakra. Wiem o co ci chodzi i to nie jest najlepszy pomys?? To nie jest KZ tylko dr I to jest FD nie ma polece?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 5 Czerwca 2013 Autor #246653 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 To nie jest fd fd jest to dzie?? wolny gdzie tt maja za zadanie pozwiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CenaTionek Napisano 5 Czerwca 2013 #246675 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Na FD nie ma ??adnych zada?? ??eby zwiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 5 Czerwca 2013 Autor #246686 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ale tak naprawde fd to sa tylko fragi zamiast isc na kz czy gdzies indziej to kazdy siedzi przy gunroomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryphon` Napisano 5 Czerwca 2013 #246838 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Przepraszam Info, aleeee hahahahhahahahs teraz to do***ales ;) ahhhahhahaLepiej bym tego nie uj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pwned :) Napisano 9 Czerwca 2013 #248074 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Pomys?? bez sensu. FD jest po to aby gracze mogli chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryphon` Napisano 9 Czerwca 2013 #248095 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Jemu chodzi o to ??e np "Rezerwuje Kz" Wbija na kz i ka??dy kto tam wejdzie ginie Moim zdaniem jest to ch**owe bo wbije taki info z vipem na kz i ? TT juz nie ma gry chyba ??e sam wyjdzie z tego kz co jest ma??o prawdopodobne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryphon` Napisano 9 Czerwca 2013 #248096 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 [Dbl Post] Delete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 9 Czerwca 2013 Autor #248103 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 dla mnie jest to ch**owe ze jest fd i tak wszyscy kampia przed gunroomem albo ida po bron nic innego nie robia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CenaTionek Napisano 9 Czerwca 2013 #248106 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Bo to si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
???? Napisano 9 Czerwca 2013 #248107 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Info, to ich sprawa co robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrunK Napisano 9 Czerwca 2013 #248109 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Wy chyba nie rozumiecie o co mu chodzi.. Ja sie domyslam, ale nie czy dokladnie o to mu chodzi. chodzi mu chyba o to ze TT na FD bedzie sobie rezerwowac jakies miejsca, np. Basen i tylko ten kto to zarezerwowal moze tam przebywac ? A jak ktos tam wbije "obcy" to ma deda, a jak sie taka osobe zabije ? Nie wiem. Przeciez na FD kazdy moze robic co chce, a wiekszosc i tak woli stac przed GR, wiec watpie ze ktos bedzie rezerwowac jakies miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 9 Czerwca 2013 Autor #248115 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 nie drunk mi tutaj chodzi o to ze i tak do konca rundy all stoi przed gunroomem to nie lepiej zrobic tak ze np ja w ct rezerwuje sobie KZ i kto tam wejdzie ginie bo chyba latwiej by bylo na Kz ogarnac niz w gunroomie gdzienie masz szans albo na mapie jail_akd_snowyday wieze tez by bylo latwiej ogarnac bo w gunroomie sie nie ogarnei jak kazdy aka dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrunK Napisano 9 Czerwca 2013 #248117 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 No to jeden uj... Bo tak naprawde CT se pojdziecie na KZ i all TT do GR i jest po Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryphon` Napisano 9 Czerwca 2013 #248125 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 NIe nie jest po nich bo ... Jail_Facebook "Rezerwuje Kz" Kampi taki info w rogu i? Wchodzisz ??eby zgin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryphon` Napisano 9 Czerwca 2013 #248126 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 NIe nie jest po nich bo ... Jail_Facebook "Rezerwuje Kz" Kampi taki info w rogu i? Wchodzisz ??eby zgin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
???? Napisano 9 Czerwca 2013 #248130 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Milord, kliknij raz na przycisk "napisz", bo ju?? nie pierwszy raz Tw??j double post. Zgadzam si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^__^ Napisano 9 Czerwca 2013 #248131 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 R??wnie?? jestem na nie. Beznadziejny pomys??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi