Jestem Gracz Napisano 12 Czerwca 2013 #249257 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina .:Michal:.. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: MrOcz3K [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '89.229.218.107' [AMXBans] ======================================= Oko??o godziny 18 wyszedlem sobie z servera i udalem sie spokojnie na trening ; ) Wracam ,grzecznie sobie chce pograc a tu taki fail. Nie mam zielonego pojecia o co to chodzi ... moze mi ktos wytlumaczyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek24 Napisano 12 Czerwca 2013 #249262 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 jak masz zmienne ip neta to od?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 12 Czerwca 2013 Użytkownik #249263 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi