FleSh112 Napisano 26 Czerwca 2013 #253627 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Siemka.. Ostatnio mam nudy na kompie.. i z kolegami znalazlem ten serwer.. wchodzimy i wszystko ok.. ale ja mam bana.. -.- nigdy tutaj nie gralem i tego nicku tez nie znam Zwykle gram na nickach FleSh' i NihoYYa [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina M3ntos. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Cooqie [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '91.237.85.154' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Bardzo prosze ogarnijcie kiedy ten ban byl i jak mozna to prosze o UB THX... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 26 Czerwca 2013 Użytkownik #253628 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi