oN. aka. `WeeD. Napisano 26 Czerwca 2013 #254005 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.22.40.125' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your wk***ia mnie to powoli , komu wy adm dajecie ? to jest Wy??szej klasy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delmik Napisano 26 Czerwca 2013 #254006 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Szukaj plik??w z rozszerzeniem .tga po czym je spakuj do paczki i wrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnEsHoUt Napisano 26 Czerwca 2013 Użytkownik #254017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 HMM... dziwne ja ss mam :] daje odrazu ss zeby nie bylo http://www.speedyshare.com/DfReQ/ss.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopytkuj gazelo Napisano 26 Czerwca 2013 #254039 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi