Bizek^.^ Napisano 27 Czerwca 2013 #254296 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina EwE. [AMXBans] Pozostalo ci 23 hours, 57 minutes and 48 seconds bana. [AMXBans] Zbanowany Nick: Bizek^.^ [AMXBans] Powod: 'Bug celi, Ucieczka przed banem' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1208840680' [AMXBans] Twoje IP: '83.1.240.244' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Ty chyba jestes smiesznyjaka ucieczka nie przypominam sobie tego chyba ??e pokazesz mi dowody to troche przesada np. jak bym zbugowal cele i wyszedl z serwera to jakim cudem ty mozesz wiedziec ze ja ucieklem z ct przed banem a nie poprostu wylaczylem cs bo mi sie niechce grac Pomysl.. Ps.banuj tych co: co runde buguja cele a admin nic nie robi... prosze o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EwE Napisano 27 Czerwca 2013 #254299 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 By??em pod innym nickiem i by??em na spec. Patrze a ty i Zjarany_Inaczej zbugowali??cie cele wbijam na sw??j nick banuje Zjaranego inaczej na liscie przy banowaniu jego jeszcze byles chcem zbanowac Cb a Ciebie nie ma.... Szukam demka Bo to 3 dni temu by??o Chyba. Mapa jail_west Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizek^.^ Napisano 27 Czerwca 2013 Autor #254301 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ok ok.. ale to nie jest zadna ucieczka [przed banem masz dowody ze ja specjalnie wyszedlem czy moze dlatego ze juz mi sie odechcialo grac wiec nie mozesz dac mi bana zato ze ucieklem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EwE Napisano 27 Czerwca 2013 #254303 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizek^.^ Napisano 27 Czerwca 2013 Autor #254319 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Cele mozliwe ze zbugowalem nie przyznaje sie na 100% bo sobie tego nie przypominam wkoncu to bylo 3 dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delmik Napisano 27 Czerwca 2013 #254322 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi