HATE ME NOW Napisano 28 Czerwca 2013 #254616 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Wiecie moze jakas jest komenda na uzycie rakiet ktore sa w klasie? Wiem, ze na perki jest useperk... Lajk dla pierwszej osoby ktora poda dzialajaca komende. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`SuciaK Napisano 28 Czerwca 2013 Użytkownik #254628 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Rakiety z klasy dajesz pod klawisze e. A jak z perka to tam gdzie masz useperk. Czyli podstawowow c. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HATE ME NOW Napisano 28 Czerwca 2013 Autor #254631 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Przepraszam, ale czy ja pytalem pod ktorymi klawiszami sie znajduja ? Chodzi mi o komende ktora moge zbindowac inny klawisz.... Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 28 Czerwca 2013 Użytkownik #254642 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 bind "e" "+use" zobacz to takie co?? mam w configu kotq :* :D lajka mo??esz da Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZlyOn Napisano 30 Czerwca 2013 #256202 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 bind "e" "usepower" Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi