`SuciaK Napisano 28 Czerwca 2013 Użytkownik #254623 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: `Powrot Giganta` [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'podszywka' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '79.185.103.64' [AMXBans] ============================================== Nick:Mateusz IP: SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana:Dzi?? 13:30 Czas na jaki go dosta??es:Dzie?? Pow??d bana:Podszywka Nick admina:`Powr??t Giganta ` Opis sytuacji:Nagle wywali??o mnie z serwa. Wbi??em na nowo a tam Mateusz z (1) jestem. Pisze do admina na steam, ??eby banowa??. A on mnie zbanowa??. Dlaczego jestem niewinny:Bo ja jestem prawdziwy Mateusz. Nie podszywka Dodano: 28 czerwiec 2013 - 13:34 Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gigancik Napisano 28 Czerwca 2013 Użytkownik #254627 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Potwierdzam, zbanowa??em nie tego co trzeba, przepraszam za k??opot ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 28 Czerwca 2013 Użytkownik #254634 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi