Gottrin Napisano 3 Lipca 2013 #257499 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Witam wszystkich forumowiczow ! Chcialbym wam przedstawic pewna gre ktora zachwycila mnie swoja grafika, atmosfera, jak i przeroznymi znajomosciami ktore poznalem podczas gry. Tera Online jest jedna z niewielu MMORPG ktora otwiera nas na GIGANTYCZNY swiat, setki questow, piekna grafike. Tera od lutego minionego roku zostala F2P co wydaje sie zaleta, lecz niesie wiele wad typu "kids...kids...kids...". Dalem wciagnac sie w klimat gry i dalej podrozuje odkrywajac przerozne panoramy, znajomosci, klimaty. Mamy mozliwosc wyboru swiatow serwerow PVE (Player vs Enemy (potwory )] lub PVP (Player vs Player). Serwery te podzielone sa na Kanaly ktore pozwalaja nam swobodnie wypelnic misje, np. Boss ktory jest juz zajety, zmieniajac kanal. Zacznijmy od krotkiego opisu: Fabu??a: "Fabu??a obraca si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quatezap Napisano 3 Lipca 2013 #257596 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Gra bardzo ciekawa zobacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulistaN Napisano 3 Lipca 2013 #257619 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 zagra??bym;p ale na mojego grata zostaje mi granie w gladiatusa xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeloneK Napisano 4 Lipca 2013 #258314 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Wydaje mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.CineX Napisano 1 Sierpnia 2013 #270920 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 To jest gra na bazie klienta ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
numberr 1 Napisano 1 Sierpnia 2013 #271077 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Te?? si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.CineX Napisano 7 Sierpnia 2013 #273420 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Powt??rz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 13 Grudnia 2013 #321382 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi