StopRockEnT Napisano 5 Lipca 2013 #259095 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Nick:.:Stoprocent:. IP:77.252.86.150 SteamID (je??li posiadasz):NoSteam Data i godzina bana:Brak danych. Czas na jaki go dosta??es:permanently Pow??d bana:aktywny Nick admina:Brak danych.(Nie pisa??o) Opis sytuacji:Ani razu na pochylni nie dostalem bana na dluzej niz dzien(ten ban byl z 4 tygodnie temu..) ,m??wi?? mi jeden admin ??e mam aktywnego ai wysz??em.. chcialem to uzgodnic ale grozi?? banem. Prosze wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 5 Lipca 2013 Użytkownik #259098 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 administracja nie odpowiada za tranzakcie mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StopRockEnT Napisano 5 Lipca 2013 Autor #259106 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 No w??asnie wiem, wdupie**??em.. Ae da sie to jako?? naprawic? nie chce stracic 2 premek.. a chocbym je stracil to i tak chcialby,m jeszcze pograc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 5 Lipca 2013 Użytkownik #259108 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi