smialek0495 Napisano 12 Lipca 2013 #262812 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam ! Nick:Pisze SancheZ , a tak naprawde mam smialek IP: 79.186.227.164 SteamID (je??li posiadasz):STEAM_0:0:39656108 Data i godzina bana:nie wiem Czas na jaki go dosta??es:permanently banned Pow??d bana:WSTAW DEMKO Z TEJ MAPY NA CS-Pochylnia.eu' Nick admina:Nie wiem Opis sytuacji: Ot??z nigdy na tym serwerze nie gra??em , wchdze na serwer bo s??ysza??em od znajomego ??e mi??a atmosfer jest , ale jak wesz??em to mam bana nie wiem za co . Dlaczego jestem niewinny:Poniewa?? nigdy nie gra??em na tym serwrze ..Prosze o UB/ BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 30 Couldn't find map maps/de_office_rats.bsp, server will download the map [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: SancheZ [AMXBans] Reason: 'WSTAW DEMKO Z TEJ MAPY NA CS-Pochylnia.eu' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:39656108' [AMXBans] Your IP: '79.186.200.232' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 12 Lipca 2013 Użytkownik #262814 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi